AZƏRBAYCAN RESPUBLİKASI ELM VƏ TƏHSİL NAZİRLİYİ BİORESURSLAR İNSTİTUTU (GƏNCƏ)
                                                                                                                
                                                                                     
ULU ÖNDƏR HEYDƏR ƏLİYEVİN ANADAN OLMASININ 102-Cİ İLDÖNÜMÜNƏ HƏSR OLUNMUŞ
“BİTKİ XAMMALLARI VƏ TULLANTILARININ KOMPLEKS EMALI BİOTEXNOLOGİYASI” MÖVZUSUNDA
RESPUBLİKA ELMİ-PRAKTİK KONFRANS
07 May 2025-ci il
KONFRANSIN İSTİQAMƏTLƏRİ:
TEZİSLƏRİN TƏRTİBİ QAYDALARI
Həcmi 1-4 səhifə, Times New Roman 12 şriftlə, 1 intervalla, soldan-25 mm, sağdan-15 mm, yuxarıdan-30 mm, aşağıdan-25 mm. Mətn sətirdən sətrə keçirilmədən yığılmalı, mətn daxilində olan şəkil, qrafik, cədvəllərin parametri sol və sağ kənardan-30 mm olmalıdır.
■ Məruzənin adı - böyük hərflərlə, qalın, şrift-12, müəlliflərin adları - adi hərflərlə, qalın, şrift-12, məruzəçinin adının altından xətt çəkilməlidir.
■ Elm (təhsil) müassisənin adı - adi hərflərlə, kursiv, şrift-12
■ Məruzəçinin e-mail ünvanı-şrift - 12 ədəbiyyata istinadlar mətnin içərisində düz mötərizədə verilməlidir məs. [3]. İstifadə olunmuş ədəbiyyatların siyahısı əlifba ardıcıllığı ilə göstərilməlidir.
■Məqalə azərbaycan dilində yazılarsa sonda məqalənin adı, müəlliflər, açar sözlər, xülasə ingilis dilində, ingilis dilində yazılarsa sonda məqalənin adı, müəlliflər, açar sözlər, xülasə azərbaycan dilində verilməlidir.
Konfransın rəsmi dili: Azərbaycan və ingilis dilləri
Materiallar konfransın elmi istiqamətlərinə uyğun olaraq tərtib edilməlidir.
ELMİ İSTİQAMƏTİN ADI
 elmi dərəcə, elmi ad, ad, ata adı, soyadı
 Təşkilatın adı, şəhər
 E-mail:
 MƏRUZƏNİN ADI
 Xülasə
 Açar sözlər
 Mətn
 İstifadə olunan ədəbiyyatlar
Əlavə 1
QEYDİYYAT FORMASI
| Elmi istiqamət: | 
 | 
| Məruzənin adı: | 
 | 
| Müəlliflərin adı, atasının adı, soyadı, elmi dərəcəsi va elmi adı: | 
 | 
| Məruzəçininin soyadı, adı, atasının adı: | 
 | 
| İştirak etmə forması: (lazım olanı qeyd etmək) | □ şifahi məruzə □ yalnız çар | 
| Təşkilatın adı: | 
 | 
| Ə1aqə telefonu: | 
 | 
| E-mail: | 
 |